1811094.jpg

1811096.jpg

Tämä vauhdikas ja kujeileva L-kokoinen Ilveksen-poikanen lähti ehdolle, ja aiheuttaa taas ennenkokematonta (hah) jännitystilaa täällä. 

Kärppää sen verta, että Yrittäjä käytti kolme isointa omaa + 3 kylän muuta kakrua Kärppämatsissa. Kärpät hävisi 1-2, mutta vanhempi rinsessani sai tietty pelikiekon kiinni. En yllättynyt. Hän voittaa aina ja jokapaikassa. Meidän oma Hannu Hanhemme. HippHoppari taas ei voita ikuna mitään, paitsi pari viikkoa sitten HÄN voitti Gröna Lundissa synttäripäivänään arvalla haluamansa Simpsons hahmon. Tuo oli niin huikea juttu ja äidin onnelliseksi tekevä myös, että ei ole tosikaan. Kun olin ihan varma, että tuo Vanhempi rinsessani ottaa ja täräyttää omalla arvallaan voiton ja tuota arvan ostoa koko Gröna Lund reissun innokkaasti odottanut (ja kerjännyt) synttärisankari saa loppureissun kuunnella sitä repostelua. Kerrankin tajusi se onnetar tilanteen vakavuuden.

Ja sitten vielä vähän lupaamaani kisua. Meidän Pörrö on saanut tänään jotain huikeaa, jota ei malta jättää rauhaan vaikka jo kovasti nukuttaisikin. Ja jonne mahtui sisään tuo meidän pieni alta vuosikas kissanpentumme (5kg), vaikkakin olin aika varma ettei mahdu. Ja mahtuupahan tuo löntti vielä siellä sisällä heiluttelemaan vuorotellen niitä neljää roikkuvaa leluakin. Se on kyllä aika söpö ja tsuloinen tuon mökkinsä kanssa. Huukoa (13v.) ei voisi oikeasti vähempää mökkerö kiinnostaa. Huuko tyytyi sen sijaan vähän taas oksentelemaan. (huuuu-ooooooo-ohhh) Me muuten ostettiin sieltä Oulun Super Messuilta joku ihmesieni, joka imee kissanoksennuksen vaikka puun sisältä!? (eihän se täti liioitellut - EIHÄH!!!) Niin ja sitten me ostettiin semmoinen häkkyrä, joka meinaa viedä minulta jalat alta. Siinä on rautalankojen päässä pienet nystyrät ja sitä painetaan ylösalas päähän. Ja ne nystyrät hieroo/sivelee siinä sitten päänahkaa. Minä olisin maksanut ensimmäisen Yrittäjän tekemän testi alas-ylös jutun jälkeen tuosta vehkeestä varmaan aika hirmupaljon enempi kuin mitä se maksoi. Se on oikeasti aivan uskonnottoman hyvä. Mutta tässä siis meidän Pörrö ja hänen uusi mökkinsä.

1811102.jpg Meinaa jo unettaa.

1811108.jpg

Ja tässä kuvassa Pörtsä jo ulkoisti itsensä väkisin (silleen juunou, kuin me siirretään itsemme pois vaikkapa jonkun suklaakakun vierestä juhlissa), koska mökissä ei ehtinyt nukkumaan niiden roikkuleiden takia. Pääsi ulos ja palasi sitten "vielä kerran" sohimaan muutaman kerran paria roikkulia. Kyllä ne kissanpennut vaan on söpöjä. Tuommoiset isotkin.