Vimpat kesäpäivät ja luojan kiitos MiNääääää keksi just nyt sairastua, niin ei tartte mennä pihalle. Hän siis kärsii ehkä korvakipeästä ja nuhasta ja yskästä ja sen sellaisesta. Kaikesta semmoisesta, joka häiritsee enempi öisin. Ja päivisin siis estää ulkoilun, joten loistojuttu.

Tilauspöksylit näpersin aamulla loppuun ja näistä toivottiin mahdollisimman yksinkertaisia. Arvatkaa oliko jotenkin hankala toteuttaa! Viimeiseen asti herkuttelin ajatuksella, että tuonne keskellä oleviin raitoihin piilotan violetilla tekstin *rakas* tai *vaavi* tai *kulta* tai jotain. Ihan pienellä vain jonnekin syrjään. Mutta päätin piilottaa neulan varuiksi siihen asti, että pöksyt ovat turvallisesti Itellan hellässä huomassa.

Itella muuten halusi joku aika sitten hoivata ekstrahellästi Aasi-hahtuvia! Eihän siinä mitään - ihan kiva juttu - mutta olisi ollut kiva kun olisivat etes vähän varoitelleet! Oli meinaan melkoisia sydämentykytysolotiloja viikon verran niin Meemelillä kuin Aasien odottelijalla. Sitten yksi kaunis päivä - viikko lähetyksestä, ne vain putkahtivat uuden kotinsa postilaatikkoon. Fanfaareja kuului täällä ja siellä. Ja siis kunhan taas jaoin muistaessani näitä oman elämäni ektreamekokemuksia. On teillä muilla vain tylsät elämät. En minä muuta sano. Tämä minun arki on kuulkaa aina täynnä tommoisia haippihetkiä.

Mutta siis, uusimmat tuotokset esiintyvät tässä.

1830311.jpg

Ja pääsevät kuulemma kovaan käyttöön, koska villa nyt vaan on niin paras materiaali. Tuosta en kyllä ole erimieltä. =) Saman viestin sain pari päivää sitten aikoinaan Huuhkaja-pöksyt huudelleelta perheeltä. Heillä villa on varastanut perheen äidin sydämen ja sitä myötä kestoilusta on tullut hauska harrastus. Ja perheen isukilla tietty vähän vaikeuksia ymmärtää tätä syvää rakkautta asiaan *vauvan kuivana pito*. Niin se joskus menee... ;-D Ei meillä vaan...Ikinä moista! =O Ja siis tuolta Huuhkajaperheestä tuli ihanainen kuvakin, jonka käyn tässä pikimiten liittämässä tuonne housujalkaisten sekaan kera SUURTEN KIITOSTEN! =)

Niin ja oih minkä viestin sain ihan tässä tänään!! Kaikkien aikojen sadannet pöksyt lähettivät terveisiä, että ovat olleet todella ahkerasti perheen 1½-vuotiaan yövaipattimina. =)))) Voi että oli kiva kuulla, että ovat hoitaneet hommansa hienosti. =) Ja että voivat muutenkin hyvin ja ilostuttavat olemassaolollaan. =)

Eli hyvä päivä. MiNäääääkin on tyytyväinen, kun saa kulkea iskän kanssa kuskaamassa noita isompia rakkaitani ympäri maakuntaa jos jonkin homman parissa. Jos MiNäää ei olisi saanut tätä tehdä, kuten ensin vähän ääneen mietiskelin (sen pipiolon takia näin siis ajattelin ekaksi), niin MiNää ei olisi just nytkään tyytyväinen. *arvelee vain, ei aio ottaa selvää ja tietää*