Eli pariskunta huutikseen koossa M.

 

***************************

 

Tänään on kippastu vähän konsertissa ja silleen. Ohilyönti orkesteri meille vähän esiintyi ja hubaa oli. Eka laulun sanat jotenkin kolahti Meemeliin ja piti sitten ostaa yksi laulukirjakin. Saapahan Vanhempi Rinsessani opetella pianollaan soittelemaan. Tai sitten heittelemään kirjaa seinään ja pianonsa kantta kii. Tartteis hommata hälle pätevä ope, jonka aikakaan ei kuluisi kaikenmaailman hahtuvanhuuruisessa maailmassa.

Hellämieliseni juoksutin konsertin ja nopean kotona syömässäkäynnin jälkeen kerhoilemaan ja hän vähän peloissaan tunnusti, että saivat HÖPÖHÖPÖMEHUA kerhossa. Ja vielä laskiaispullaakin. Höpöhöpömehun pelko on iskostettu lujaan. Hienoa. Edes yksi keskeinen kasvatusperiaatteeni on mennyt perille. (pelkää äitiä)

Nyt jään odottelemaan tuleeko Yrittäjän lentokone ehjänä maahan ja sitten jos uskaltautuisi vaikka kahden pikkulaisen kanssa nukkumaan. Huomenna on taas syöksyntäpäivä. Kerhoon ja takaisin ja kerhoon ja takaisin ja kerhoon ja takaisin. Enkä ees huijaa.

Ainiin. Hemoglobiini oli perjantain mittauksen tuloksena 101. Tuskin enää noinkaan korkea, kun ottivat kuusi (6!!) putkea sitä verta. Mutta hitaasti hyvä tulee.