Ihan ekaksi asiaa. Eli näpertelin kahdet pöksyset pienille S-kokoisille kestopepuille. Toisiin puikahti pieni toukka ja toisiin sitten hyppäsi ronski peikkonen.

1439257.jpg

1439248.jpg

1439254.jpg

Nyt piikitän loppuun ne muuten valmiit lahjuspöksyset meidän äitiyslomalaiselle kerhotätillemme. Josko vaikka törmättäisiin ensiviikolla, kun meidänkin rokko alkaa olla selätetty. Lykkään noista sitten kuvan näytille, kun olen oikeasti ojentanut heidät uudelle omistajalleen (tai hänen äidilleen, jos ei ihan vielä pysy tavarat pikku kätösissä itse käyttäjällä).

Sittenpäs koittaakin hetki, kun ilmoille ilmestyvät kaikkien aikojen sadannet maailmalle lähtevät pöksyt!? =O Nuo kun pinottaisiin kaikki samaan pinoon, niin olisi aika korkea pino. Ja painoakin tuolla ympäristöteolla olisi useampi kilo! =O Ohhoh. Niin sitä vain pienikin ihminen pystyy näköjään ihmeisiin. Aika huikeaa. Nuo ei sitten ole ihan perussatsi nuo sadannet vauvani, mutta huutikseen ne kuitenkin hypähtävät. Ja kokona heillä tulee olemaan M-peppu.

Pari päivää sitten huomasin yhtäkkiä, että minun pieni blogini ei oikein toimi. Osa linkeistä avaa vain tyhjän sivun ja sen sellaista (tuossa ne ongelmat kyllä todellisuudessa nyt olivat). Tietenkin aikani niitä availtuani ja ihmeteltyäni siirryin hallinnoimaan. Ja mitä pienet silmäni näkivätkään? Pienen tekstin, jossa luki Blogisi on uuden julkaisumoottorin testauksen piirissä. Onneksi tuon perään oli myös Meemelille laitettu linkki Mitä tämä tarkoittaa? Selvisi siis, että kuulun johonkin 10%:iin, johon pikkuhiljaa liitetään 20%, sitten 50% ja lopulta loputkin vuodattelijat. Lähestyin sitten ongelmineni tukea ja Teemu sieltä infosi, että noissa särki olevissa linkeissäni on nimessä kiellettyjä merkkejä. Käski ne vain muuttelemaan. Minä asiantuntevana ihmettelen takaisin, että ennen tätä muutosta ne toimivat loistavasti. Teemu sitten kertoi, että aina on ohjeissa lukenut, ettei noita ääkkösiä ja välejä sun muita voi laittaa nimeen ja jotenkin pyhällä hengellä on ne linkit ennen toimineet. Hymiöiden kera tämä kommentti... Meemeli meni kuuliaisena poistamaan ääkkösensä ja välinsä. Vielä oli jossain linkitysten kautta toimivissa ohjeissa avautumisongelmia ja sain sitten neuvoksi linkittää nämä uusiksi, kun olin sörkkinyt sitä nimeä. Ja kappas, nyt olen sitten onnistuneesti toiminut ripeöring-göölinä. =O (saa ihmetellä muutkin) Siis minä korjasin ihan itse nuo jutut. Ihna varma en ollut missään vaiheessa korjaillessa että menee oikein, mutta niin vain toimii taas. Jos on kyse pyhästä hengestä tälläkin kertaa, niin voisitko pyhä henki nyt sitten sulkeua silmäsi kun se seuraava prosenttiläjä liittyy tähän testauspiiriin? Pliis?

Teemua muutes pitää kiittää ja kehua isolla kädellä. Vastaukset tulivat lähes samontein kun olin paniikki-viestini lähettänyt ja tosiaan heti osuivat neuvot tämmöiseen vähän yksinkertaisempaankin korjaajatyttöseen kohdilleen. Ja vaikkakin Meemeli kirjoitti Teemulle piiiiiitkät viestit, niin Teemu vastasi kahdella lauseella ja kaikki toimi noiden lauseiden toteutuksen jälkeen taas loistavasti. Ihme tyyppi ja oikeessa paikassa on Teemu. Että vuodatuksessa kaikki hyvin.

Äiti (ja isäkin tällä kertaa) tulevat tänään! Jotain puita he käyvät meille ryskämässä jostain, mutta elättelen toiveita, että viihtyvät täällä myös minunkin seuranani vähäsen. Eli nyt siivoamaan.