Ekaksi taas yksi murheenkryyni. Tilauspäkät koossa M ja odottelen täällä kauhunsekaisin tuntein. Kun ekaksikin nuo mustasävyiset koirat on enempi kuin vaativia ja tokaksi kun se on jonkun oma koira, niin hän saattaa nähdä hänet niin erilailla. Ja kolmanneksi - kyllä minä aina näen nuo tilauspöksyt niiden valmistuttua just  vähän vaikka ja miten. Siis kaikin muin mahdollisin tavoin, kuin silleen minkälaiset niistä piti tulla. Epämiellyttävä tunne, niin minä tätä kuvailisin.  Mutta tällainen koiruus siis tällä kertaa:

2021770.jpg

2021772.jpg

 

**************************

 

Ja sitten siitä taikurista. Meillä on täällä kolme taikuria; Yrittäjä, HippHoppari ja Hellämieliseni. Ja minä nyt toimisin sitten tuon Hellämieliseni managerina. Enibadi? Voin maksaa vaikka 5€ per kerta?

Hänen pravuurejaan on mm. (monta kertaa peräkkäin ja toistoja useasti päivässä) tällaiset:

 *1 Taikurilla on kaksi korttia. Herttakymppi ja Ruutukymppi. Taikuri käskee napauttaa nurinpäin olevia korttejaan kerran ja sitten yllättyneen ilmeen kera näyttää ne (erittäin innokkaalle) yleisölleen. Ja kysyy:

"Oliko jännä??" (joka kerta kysytään tämä ja siihen odotetaan joka kerta innokasta "OLI!!?" vastausta. Tämä koskee siis kaikkia temppuja ja kysymys kysytään niin kauan, että saadaan se vastaus. Joka ikisen tempun jälkeen. Ja temppuja tosiaan tehdään monta kertaa peräkkäin ja toistoja useasti päivässä).

*2 Taikurilla on kädessä jokin esine, jonka hän vie selän taakse. Ährää hetken sitä housujensa sisään ja ottaa kädet pois selän takaa ja sanoo Tsädäää! Ja sitten se kysymys ja kun oikea vastaus, niin laittaa kädet takaisin sinne selän taakse ja ähertää sen esineensä sieltä housujen sisältä ja sitten taas Tsädäät ja muut. Ja vastaukseksi ei kelpaa: "Et viittis oikeasti laittaa niitä juttuja sinun housuihin. Jooko?"

*3 Taikuri taittelee yhden kortin pieneen kippoon ja ottaa sen pois. Suoristaa sen siinä yleisön silmien edessä ja kysyy:"Oliks jännä??" Tässä vaiheessa en ole enää ollenkaan vakuuttava.

 

Eli siis laittakaa varauslistaa tulemaan ja minä sitten aina lähettelen häntä esiintymistilaisuuksiin, kun se vimmattu taikuruusinto iskee? Teidän tarttee siis vaan vastata: "No oli!!?" Samalla voi kuitenkin tehdä omia juttujaan ja riittää kun silloin tällöin vilkaisee sinne päin. Testattu.

 

Seuraavaksi sitten piikitystä vaille valmiit härkä-lapsosen pitkälahkeiset vuorossa.  Saas nähdä milloin piikki päättää taas nakuttaa.

 

AINIIN AINIIN AINIIN!!! Taikurin mukana tulee sitten MiNääää. Ihan varmasti. Ps: MiNääällä on sellainen pikkumuotoinen uhmispuhmis tai joku vastaava jutska. Ihan pienen pinei vain, että hän on kyllä hyvin hehkeä taikurin avustaja (jos sattuu sille päälle) tai toimii oheisyleisönä (jos sattuu sille päälle). Ihan vain joskus hän vähän laittaa lisähaastetta taikurille (veijari-ilme kasvoillaan). Nämä on niiiiiin näppärä yhdistelmä, jos vaikka haluaisit piikitellä yhden koiruuden ilman että joudut nousemaan 362 kertaa siitä sohvalta jos jonkinlaisen syyn takia. Joo. Yksi Meemeli maassa. Tulis jo yö.