Mutta ensin yhdet rakkaat tuotokset ihanalle pienelle kummipoikamme pikkuveljelle. Näistä tosin käytiin ensin pyyntövaiheessa karmea taisto maksun suhteen. Lopulta päädyimme ratkaisuun, että kummimuksumme äiti siirtää hyväksi katsomansa summan yhteisvastuukeräykseen. =D Tämä järjestely mahdollisti myös salaisen haaveen. Avustaa Myyrää Jänisystävänsä kera hyppäämään Myyrä-fanin lapsen pöksyihin. Myyrä ja Jänis ovat tehokkaan kevätsiivouksen melskeissä. Myyrä on vähän niinkuin minä (totaalihukassa harjansa ja sen käyttötarkoituksen kanssa) ja Jänis on sitten niinkuin myyräfani itse. Tehokas ja iloinen ja hommat jo hoitanut.

1239969405_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239969428_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

****************************

 

Eilen katseltiin Yrittäjän kanssa telkkaria klo 21. Katselkaapa tekin.

Ja me meinattiin mennä tauluTV:n läpi. Ei menty, koska oltaisiin päädytty vain vaatehuoneeseen.

Mutta siis. Voi jessus!! Kohtahan tämä menee siihen, että lääkärit voi pakottaa meitä napsimaan niitä ihmepillereitänsä ja ihan vain sen takia, että olemme raskaana, olemme syöpäpotilaita, olemme elinsiirtopotilaita tai niin edelleen. Tai sitten voivat pakottaa meidät käyttämään vihreitä sandaaleja. Koska olemme raskaana, olemme syöpäpotilaita, olemme elinsiirtopotilaita tai niin edelleen. On se hyvä, että meillä on valtio, joka pitää meistä huolen! On kyllä. Ja on se hyvä, että löytyy noinkin fiksuja ja filmaattisia tohtoreita tästä maasta.  Oli niin hauska katsoa, kun tosiaan tohtoristasoiset pikkupojat siellä hihittelivät puhuessaan "terapioista" ja "hoidoista" ja sitten rehvakkaasti lopulta uskomus"hoidoista" ja puoskareista jne. Täytyi kyllä samalla ihailla sitä 20 vuotta alalla toiminutta todella hyvin alallensa kouluttautunutta homeopaattia (ja lääkäriä), joka edelleen jaksoi asiallisesti keskustella. Ehkä hänellä on ollut pikkulapsia? Minullakin kyllä on, mutta silti en olisi välttis tuohon kyennyt.

Siis kun nämä vaihtoehtohoidothan ei noiden viisaiden miesten mielestä ole vaaralllisia. Mutta koska pienet tyhmät ihmiset laittavat (omat) rahansa tällaiseen humpuukiin, pitää nämä kieltää. Tietenkään ei voitaisi rakennella sitä kattavaa tietokantaa asiallisista ja hyvin kouluttautuneista terapeuteista. Ei, koska sen toisen suloisen pikkupojan mielestä sehän vain antaisi ymmärtää, että nämä puoskareiden tarjoamat humpuukihoidot hyväksyttäisiin yleisesti. Apua suorastaan - eikö? (Mielestäni samaan syssyyn voitaisiin siirtää aika iso osa lähi City-Markettimme valikoimista kyllä oikeastaan tähän samaan lakiin. Että noita saisi ostaa vain, jos lääkäri tietää asiasta. Ja vaikkapas lääkärit voisivat oikeastaan olla asiantuntijoita myös kesärenkaita hankittaessa. Heillä on LOISTAVA tietämys tuossakin asiassa. Lääkärit ovat suorastaan Jumalhahmoja, ja tietävät kaikesta siis käytännössä katsoen kaiken. Ainakin siis noiden kahden pikkupoitsun mielestä.)

JOS valtio tosiaan haluaa meitä holhota, niin hehän voisivat laittaa pystyyn kattavan kampanjan, jossa meille kaikille jaettaisiin tämä Tieto, että kaikenlainen luontaisterapia on suurta humpuukia ja vain tyhmät ihmiset lankeavat tähän rahastusloukkuun. Todennäköisesti ei tarvitsisi edes meidän verovaroista tuota kampanjaa rahoittaa, vaan todennäköisesti vaikkapas Pfizer, Novo Nordisk Farman, Glaxo Smith Kline, Sanofi-Aventis, Novartis, Roche, Orion, jne olisivat kilvan painamassa lappusia katulamppuihin niiden "Jeesus tulee, oletko valmis?"-lappusten viekkuun. KOSKA nuo hyveellisen ihanat lääkeyhtiöt ajattelevat vain ja ainoastaan pienen ihmisen hyvää. He haluavat niin kauheen kovasti meidän kaikkien parantuvan taudeistamme, jotta emme enää ikinä tarvitsisi mitään lääkettä. Tämän kampanjan ansiosta ei tarttisi mitään lakeja säätää rajoittamaan. Voisi nekin lainsäätäjät sitten naureskella partaansa, kun siltikin vielä joku pöljä haluaisi tuollaiseen hullutukseen (omat) rahansa suuuuuuuuuressa mittakaavassa syytää. Vaikkakin taatusti olisi nähnyt kenties jopa tv-mainoksen (sieltä lääkemainosten seasta) aiheesta.

Sen verta luottavainen olo on, että otetaan kirkuen tuo nykyinen ehdotus kuitenkin. Sen mukaanhan kuitenkin näitä hoitoja saa vielä antaa noille akuutelille kohderyhmille. Kunhan vain tämä terapia annetaan lääkärin kanssa yhteisyössä. Mitä ihmettä tämäkin sitten tarkoittanee. Kuormitetaan toki tuota meidän kansallisuskontoamme - perusterveydenhuoltoa - vähän tälläkin asialla.  Tällähän todennäköisesti saamme muuten nämä luontaishoidot myös KELA-korvauksen piiriin! (*hulvatonta hihittelyä*)

Jaksoiko kukaan muu suuttua tästä aiheesta??? Olenko ainut dilledölle? Tai siis Yrittäjä ja HippHoppari oli myös vähän ymmällään ja lopulta kanssavihaisiakin. Mutta siis enipadi els? Vai onko tuo ihan ok-juttu? Olisiko teistä kiva kulkea vihreissä sandaaleissa raskaanaollessa?