Huutikseen sain S-kokoiset nöpöset tyrkylle.  Ekana pieni linnunpoikanen, joka ottaa ihan ekoja siivenhuiskutuksia. Hienosti menee - eikö? =)

Ja tämä sankari on juuri hypännyt hienon hienon uimahypyn. Nämä pöksyt olisi ihana laittaa pienen tuoreen vauvauimarin jalkaan tiukkojen treenien jälkeen.

 

****************************

 

Aamupäivä on touhuttu pareittain. HippHoppari ja Vanhempi Rinsessani vietti ajan koulussa, Yrittäjä ja Hellämieliseni Oysin silmäpolilla (vuositarkastuksessa) ja minä MiNäään kanssa lentokentällä.  Eli MiNää ja Hellämieliseni olivat erossa yllättävällä tavalla. Hellämieliseni toikin hauskalta reissultaan tuliaisia pikkusiskolleen. Kaksi tarraa. Luovutti ne siis siskolleen. Ei siis ominut, vaan toi tuliaisina. Pikkusiskolleen. Talon isobyllyisen naisen sytän taas vähän suli.

Silmäpolilta oli kuulemma tullut noottia. Eikä syyttä. Meillä kun on lappuhoito ollut nyt reilun kaksi vuotta Hellämieliselläni, mutta viimeaikoina ollaan unohdeltu aika luvattoman paljon, että meillä on lappuhoitopotilas. =P Näkö oli huonontunut molemmissa silmissä 1 plussalla. Herätti aika karusti. =( Nyt voin vannoa ja vakuuttaa, että pieni herra saa lappunsa joka päivä 3-4 tunniksi. Vannon kautta kiven ja kannon tai mörökölli minut vieköön. *hyvä-äitifiiliksissä*

Tipanlaitto (siis silmiin) oli kuulemma ollut vähän tiukkaa ja olivatkin siis menneet odottelemaan vaikutusta jätskille. Eli tärkein saatu reissusta. Se jätski.

Minää puolestansa sai voisilmäpullan ja mehua. Käytiin kerhon kanssa tutustumassa naapurissa olevaan lentokenttään ja halusivat meitä moisilla lahjoa. Arvatkaapas haiseeko pulla hyvälle? Varsinkin kun ei edes ehtinyt syödä täysipainoista karppiateriaansa aamun kiireessä. Mutta ei tehnyt etes tiukkaa. Meemelin selkäranka on suora ja vankka.

Kuunneltiin (MiNäään mielestä tylsähköä) luentoa kellarissa hetki ja käytiin katsastamassa suurensuuri lentokenttä. Tai no, eihän me enää juuri minnekään päästy (kiitos kultaiset terroristit). Ei edes lentokoneen sisälle. Oltaisiin voitu viedä vaikka joku pommi penkin alle. Tai jotain ilmeisesti. Noo, säännöt on sääntöjä.

Nähtiin me sentään kun lentokone nousi. Siitä parkkipaikan aidan vierestä. Mutta jotain spesiaali sentään - lentokoneen ajajasedät vilkutti MEILLE. Oltiin aika cuuleja ja otettuja. Julkirakkaan äiti tosin huomasi jo ennen tuota vilkutusta, että myöskin lentokone vilkutti meille pyrstöllään. Meinasi raasu itkuun purskahtaa, kun totesin että josko ne vaikka testasi sitä siipeä. Ei, lentokone vilkutti meille.  *häpeää jälkikäteen mielikuvituksettomuuttaan ja raakaa ilmaisuaan ja toisten tiputtelua maan pinnalle*

Saatiin vielä hianot lentokonepinssit ja MiNää puolestansa vei sitten tuollaisen tuliaisen tuolle silmäpolilaiselle. Molemmat olivat oikein otettuja tuliaisistaan. (taas suli vähän)

On minulla kyllä ihanaisia lapsukaisia. *toteaa muuten vaan kun joskus unohtuu*