1377947.jpg

1377940.jpg

 

Ja ihan taiteilijan itsensä suostumuksella.

Meemeli piti hirmuisen infopälätyksen aiheesta kestovaippailu ja hahtuvahousut kerjätessään lupaa piikittää Kössi yksiin maailmalle lähteviin pöksylöihin. Takaisin tuli viesti, jossa Heikki Prepula totesi kestoilun olevan hyvinkin tuttua puuhaa - heidän lapsenlapsensa käyttää vain pakon edessä kertakäyttövaippoja. =D Ja niinpäs hän esittikin vastatoivomuksen tuolle luvalle - josko Meemeli tekisi heidän lapsenlapselleen omat Kössit. No DAAA! Siis itse Kössin isän lapsenlapselle...? Minäkö? Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä vastausta. Vähänkö oikeasti jännä ajatella, että siellä se ipanainen aina joskus viipeltää minun tekemät Kössit jalassa. Ihan huisia. Pikkaisen vain hirvittää, että mitähän tuo Kössin isä ajattelee tuosta minun Kössi-versiostani. Vähän meinasi käsi tärrätä ja silleen. Mutta toivottavasti nyt ainakin asiansa ajaisivat heilläkin.

 

Kaveriksi Kössille lähti huutikseen Siili Sutvonen kera pienen retrohengen hänkin.

1377936.jpg

 

Kössistä vielä sen verran, että haluan muutaman aivan ihastuttavan linkin jakaa:

Katsele Kössejä

Peli 

Peli pelattiin läpi MiNään kanssa ja tykkäs hänkin. Kössejä olen tyytynyt katsomaan nostalgisissa tunnelmissa ihan yssikseni. Pitää ne nekin joku päivä jälkipolvelleni jakaa. HippHopparini tosin muistaa Kössin hyvin (-96).

Hellämieliseni muutes taas oli hellämielinen. Mietiskelin hermoheikkona siinä piikitellessä, että mahtaakohan kukaan muu innostua yhtä (ehken sairaalloisen) innokkaasti Kössistä. Yrittäjä halusi selvennystä, että niinkuin mitä tarkoitan. "No että tykkääköhän kukaan muu Kössistä?".

Hellämieliseni (sohvalta Muumien parista *tykin suusta*-tyylillä): "Me tykätään.

Sehän se on tärkeintä. Hän on niin ihana pieni mies.