Sain näperreltyä ehdolle tänne ihan johonkin naapurustoon yhdet S-kokoiset söpöstykset. Toiveena joku ötökkä ja tämmöiset niistä sitten muovailtiin pikkuhiljaa.

1513381.jpg

1513382.jpg

Saas nähdä olisiko kohta kolmas Meemelinhahtuvien käyttäjä tässä kunnassa. *jännitystä wappuun*

Oli meillä vähän jännitystä jo ennen vappuakin. Yrittäjän yritys sai verottajalta maanantaina rakkauskirjeen. Verottaja se onkin melkoinen bitch ja aika suoraan yhtään kiertelemäti ilmoitti, että haluaa pe 5.2. rahaa enempi, kuin mitä minä saan isolla työllä vuodessa kasaan. Itseasiassa tuo noiden salarakas oli yli puolet enempi vailla perjantaiksi (vissiin viikonloppuna jotain suunnitelmia hänellä), kuin mitä Meemeli tosiaan saa aikaiseksi vuodessa.

Cauheen jotenkin jyrkästi vain kehoitti laittamaan maksuun tuolloin, tai.

Yrittäjä istui junassa saatuaan viestin moisesta rakkaudentunnustuksesta. Eli hän oli vähän kuutamolla DNA-liittymänsä kanssa (välillä toimii ja sitten ihan yhtäkkisesti ei toimikaan). Myöskään kirjanpitäjäänsä eivät saaneet kiinni. Seuraavana päivänä kirjanpitäjä oli edelleen suht kiireinen ja vasta iltapäivällä ehti vastata häneä pommittaneisiin viesteihin.

Yrittäjä pirautti minulle joskus neljän aikoihin.

Yrittäjä: "Haluatko sinäkin helpottua?"

Meemeli:"Joo.!" *tuli tuo joo-parahdus syvältä syvältä vatsanpohjasta*

Y:"Ehdin bussiin."

M: ------------------------

*useampi hiljainen mietintäsekunti*

M:"Siis vitsilethan sinä nyt? Eihän ollut tuo se helpotusjuttu? Eihän...??

Y:*hillitöntä huomaamatonta bussi-hihitystä* Eikun Kirjanpitäjä soitti ja yleensä nuo on voinut sopia hyvinkin helposti vähän pidemmälle ajalle tuommoiset maksut."

Yrittäjän yk oli tuumannut uutisen kuultuaan, että on kuulemma nyt toinen lahje märkä. Minulla oli kans. Eli perjantaille suunniteltu konkurssi siirtyy taas. Hohhoijakkaa kun tää yrittäjän vaimon rooli on tylsä.

Pääsiäinen meni jännätessä vähän samoja juttuja, joten vappu on ainakin vähän onnistuneempi. Jään ilolla odottelemaan juhannusta.