Nyt ne on huutiksessa - pienen pienet S-kokoiset rakkahani. Toivottavasti heillekin löytyy ottajat. Ekana esittelyssä Pelson lähes mustasta hahtuvasta tehdyt pöksyt beach-wolleytä ajatellen. Tai ihan vain kesähellepäiväksi muuten vaan. Nämä menee mielestäni loistavasti niin Paavolle kuin Petrallekin.

Edessä uimalelu

1623517.jpg

Ja takana sitten helpotuksen tuova aurinkovarjo (hellämieliseni kertoi sen olevan sateenkaari - pieni sellainen epäilyksenhäivä hänen äänessää kyllä oli, että tiedä sitten) ja rantapallo.

1622297.jpg

Toisena sitten oman rakkaan HippHopparini muusailemat tuotokset. Nämä tein todella ohkaisesta virolaisesta hahtuvasta ja vähän buustasin tuota haaroväliä. Myös tahmanäppi tuo lisäpitoa. Nallen asento minulle kuvattiin lattialla istuen, kun en ensin hoksannut ideaa. Näppärä nuorimies minulla kyllä. Hellämielisenikin piirtelee minulle PALJON "malleja joista voit äiti rakentaa pöksyt". Ne on vain niin vaikeita, ettei Meemelin neulassa riitä potku. Muuten kyllä toteuttaisin.

1622295.jpg

1622296.jpg

Nyt lasimestarille. Saatan innostua illalla lisäämään pari kuvaa ikiomasta kasvihuoneestani, mikäli kaikki menee niinkuin suunniteltu on.