Huutiksen kaksikko sai lopultakin kuvansa. Toisen kuva oli ollut jo selkeästi mielessä kaaaauan, mutta toisiin nappasin idean tänään perhekerhosta yhden ihanaisen vauvelin puserosta. Näppärä luonnostella omaa versiota, kun se vauveli kuiteskin liikkui jo (lujaa). Aivan ihana vauveli muuten baithövei. Molemmat kokoa M ja ekana vaikkapas tuo kauan kytenyt ajatelma. Pörröinen pieni pandakarhu tässä nöpöstelee. Luonne tuolla on hyvin pitkälle PöRRön moinen - herkkis pieni mammanpoika.

1239811301_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja hurjan kiltti. <3

Toisena sitten se varastettu idea. Eli kesäpöksyt kera kesäpörriäisen. Oikeasti tuo on kärpänen, mutta on pelottelumielessä pukenut ampparipuvun päälle.

1239811268_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

***************************

 

Ja saapuslaskenta liittyy otsakkeeseen. Yrittäjä jätti meidät kahdeksi yöksi. Nyt sen ekologisen citymaasturin pitäisi kohta kurvata pihaan X-ajan kuluttua.  Minä voisin vaikkapas puolestani poistua Siperiaan täältä. Kaikilla (ilmeisesti myös minulla) olisi kivempaa. Lyhyesti - minä teen oksettavan pahaa ruokaa. Ja minä tykkään ihan kybällä tehdäkin sitä oksettavan pahaa ruokaa. On tämä välillä niin antoisaa. Onneksi ite tykkäsin. Hähhähhää vaan teille muille.  (X miinus 1min)

Mutta jee. Kohta saadaan 2 litraa luomulehmän juurilypsettyä mammaa. Nyt ei tartte pikkuväen salaa juoda tuotakaan herkkua. Ihan saavat luvan kanssa hörpätä.  Ja saattaapi tämän päiväisen ruokatarjonnan jälkeen maito vaikka maistuakin. Kahteen otteeseen saaneet oksentaa lautasensa ääressä. *otettu* Ainiin. HipHoppari tykkäsi. Tai siis se sanoi minun yksinpuhelun jälkeen: "Nam." Mutta se onkin näistä lapsosista ehken tuollaisissa asioissa se kaikkein järkevin. (X miinus 1min miinus 1min)Ja kun lukee samalla Aku Ankkaa, niin alashan saa vaikka lanttulaatikkoa.

Ainiin. Suuri Asia vielä. Me liikutaan taas pyörällä! Jeee! Pikkuisenko on enempi aikaa istua hahtuvien keskellä sohvan pohjalla. Vielä kun saisi kuusi viikkoa korjattava olleen digiboxi mai laavini takaisin, niin voisi tyhjentää kovalevyä siinä samalla. MULLON IKÄVÄ A-STUDIOTA!! Huuto

Joojoo, sekavoituu edetessään. Niin tässä on parin päivän kuluessa käynyt jollekulle muullekin pikkuhiljaa. Odotan siis X-aikaa syvässä hiljaisuudessa vielä sen X-aikaa. (ja en soita ja kerjää ja kysy - tulee kun näkyy)