Eilen illalla juuri ennen uni-Matin tuloa sain kahdet tilauspöksyliinit koossa L+ valmiiksi. Tuo Suomi-leijona otti vähän useamman tunnin, mutta oli erittäin mukava projekti. Melkein kuin olisi palapelia naputellut. Jätin ruusukkeet vaakunasta pois, koska ne ei olisi onnistuneet millään, ja koska toiveena oli alunperin oikeastaan vain tuo Leijonamme. Vaakunan tein pohjalle ihan vain toteutuksellisista syistä. Muuten olisi leijonan perskarvat uponneet neulokseen.

Nämä on hyvä pukea päälle joulukuun alussa ja eikös presidentin vaalitkin ole tässä jossain vaiheessa taas tulossa. Mitkäs olisivatkaan paremmat vaalipäivän pökät? Tietty sitten keväällä MM-jäkiksen aikaan tarttis melkein itsellekin jotain tuollaista taikoa. Ja tietty näitä voi käyttää aina ja joka tilanteessa, kun rakas Suomen maa on jalkojen alla. Ja varsinkin silloin, kun on joku muu maa jalkojen alla. Hirmu käytännölliset.

1254116227_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toiset pöksyt sitten antaa jännityshormoonia Meemelille monta yksikköä. Näihin kun ei lukuisista kerjuista huolimatta suostuttu sanomaan muuta toivetta kuin "vihreä dinosaurus". Otin siis ja annoin pöksyjen tulla syvältä pään sisältä. Nyt vain toivon, että tuli oikeasta pöksylokerosta.

1254116198_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täältä perheestä löytyy ennestään muistaakseni neljät Meemelin käsistä lähteneet pöksyvauvat. Parit S-kokoiset ja parit M+ kokoiset. Mm. Hinku ja Vinku esiintyy heidän pökissään. Ja ihan luvan kanssa. =)

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Talvi tekee selkeästi tuloaan, ja villahousuja odottelee tilausjonossa useammat. Alkaa vähän ressiä pukata, jotenkas todennäköisesti sitten vähän karsin huutiskohteista. Joten varovainen varoitus, niitä ei ehkä ole ihan niin tiuhaan nyt tulossa. Katsotaa siis nyt, voinko antaa periaatteilleni periksi (yleensä en), vai väännänkö villiksiä vanhalla kaavalla (huutikseen X2 - tilauksesta X2 - huutikseen X2 - tilauksesta X2 -jne) 26/7. Onneksi ei ole joulukaan tulossa, niin ei tartte miettiä suutarin sukulaisten joululahjoja. Saatikka lapsien.

Toivottavasti jokainen tarvitseva/haluava saa omat villiksensä ja jopasta ilman kauheaa odotusaikataulutusta. Voi vitsit kun olisinkin joku tehdas, enkä vain hidas käsityöläinen.

Mutta ihana kyllä on, että tekemislistasta löytyy tehtävää! =) Eli yleiskiitos kaikille villahousuja halajaville Meemelin tärkeäksi tekemisestä! Tulee kiva mieli, kun jotain muidenkin haluavaa osaa saada aikaiseksi. =)

 

 

Edit (ihan pakko laittaa...)

Aina kun avaan blogin ja näen tuon Leijonan, tulee mieleeni voimakkaasti lapsuuteni ja isäni. Ja mahdottoman sellainen mukavan kutkuttava olotila. =) Isä on majuri (evp) ja tuota kuvaa on meillä näkynyt varsinkin jotenkin isään liittyen useammassakin paikassa. Hassu juttu. =)