Tässä ne on!? Minun 300:nnet rakaat pikkuiseni. Nämä pienet ovat L+ kokoa isot ja heitä on suunniteltu huolella. Jännittää niin maan kauheasti!!

1255198820_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nämä piraijakaksikon komistamat pöksyttimet saivat  juhlan kunniaksi kolme pientä ruokakalaa veloituksetta kylkeensä.  Ruokakaloissa on muutakin ihmeellistä... He ovat kimaltelevia pieniä karkulaisia. Meemeli pääsi tänään Taivaaseen ( = Kädentaitomessuille) ja löysi tuolta Taivaasta monenmonta aarretta (niistä myöhemmin), joista yksi oli kimaltava huovutusvilla! =O Meemeli on jo kauan moisesta haaveillut, mutta nyt joku oli sen toteuttanut. Väreissä keltainen, punainen, musta ja valkoinen. Ja koska noiden ruokakalojen väriksi toivottiin keltaista, päätyi tuo uutuus tietysti noihin pieniin laumasieluihin.  Tosin muistin tuon aarteeni vasta kottinpäästyäni ja ensimmäisen pikkukalan jo piikiteltyäni. Hyvä näin, koska kalasta tuli oikein loisto pelkällä loistepinnoitteella. Myös noiden keltaisten pikakiitäjien evät ovat kiiltävää ihanuutta. =) Valitettavasti Meemeli kameraystävä ei ole tarpeeksi tarkka, jotta olisin kimalluksen saanut ikuistettua myös kuvaan.

Mallina toimii meidän pikku MiNää - näköjään kokoa L+. Hoikkeli on reilut 90cm pitkä ja painaa n. 12,5kg. Alle pukattiin tuhti ja duunattu yövaippa ala Ronja&Roope. Eikä kyllä kinnannut niin maar mistään! Hän kyselikin usein "Onko nämä minun??" Noooh... Kuvataanpas nyt ensin ja mietitään sitä sitten.

Minun 300:ista vauvasistani jäi mukava muisto. Jotenkin kolahti heidän kohdallaan niin monta juttua kohdilleen. Toivottavasti nyt vain vielä ovat sitä, mitä heidän pienen toivottavastikäyttäjän äiti mielessään kuvitteli.

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meemeli vietiin siis juhlan kunniaksi Taivaaseen. Ja voi kuinka Meemeli viihtyi. Meemeli sai Yrittäjältä todella kauniin sydänkorun (kiva ajatella, että tämä on Yrittäjältä - kauheasti asiaa ei ehkä tue se, että yrittäjä seuraili takavasemmalla ihan vähän vain ahdistuneen näköisenä menoa ja meininkiä sen aikaa, kun Meemeli tarkkaan ja harkiten valitsi korunsa...? Kävi Yrittäjä toki korun maksamassa. Koska Meemelin saman tilin kortti oli hirmu hankalasti takin taskussa, joka puolestansa oli kantorepun hihnan alla. Mutta YRITTÄJÄ SIIS MAKSOI (yhteiseltä tililtämme) ja sydän on todella tunteella valkattu lahja häneltä. Eikö?).

Mukaan tarttui myös pieniä lasihelmiä sellaisiin jouluylläreihin. Ja rautalankaa tietty myös. Lisäksi muistin siltä kimallehuovan myyjältä ostaa lopulta myös uutukaisia tarkan työn piikitysneulojakin. Meinannut vähän pelottavasti huveta nuo - viimeistä viedään.

Kynttilää ja saippuaa pitää tietty myös ostaa Taivaasta joka vuosi ja luonnollisesti pari kapustaa (Yrittäjän mieliksi).

Mutta sitten. Loppuhuipennus (jonka tutkiskelun aikana meinasi pienen pieni selkämatkustajani oikeasti tulla jo kyydistään alas hieman hermokireänä. Vaikka hampailla-tyylillä. Tai kovan äänen voimalla. Niin on vain hienosti suunniteltu peli tuo Yamo(kin), ettei pienet hampaat ja suuret äänet sitä säikytä. Meemeli kampaus tosin meni uusiksi.);

1255200491_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maanantaina tuo juhlalahjus saapuu uuteen kotiinsa ja saas nähdä minä vuonna innostun sitä heti testailemaan! Tuo oli aivan siis loistoverme. Ompelee samoilla säädöillä niin kuusinkertaista paksua kangasta, kuin lirularukeinokuitulärpäkettäkin. Upea tikki ja siksakki näytti kuin luodulta aplikointiin. Kohta saa Hellämieliseni niitä värikkäitä upeita huppareita. Meemeli on aina ollut haaveilija.

Messulahjuksena myös jalkavipu paininjalannostoon ( = kolmas käsi) ja vielä Hellämieliselle (kaupan päälle) paininjalka, joka estää pikkusormien joutumisen neulan ja kankaan väliin. Saa siis nähdä, mitä pieni innokkaan oloinen ompelijanalkuni saakaan tuolla koneella vielä aikaiseksi (ennen äitiänsä). Tuosta koneesta löytyi myös puolinopeus, mutta aika näppärän nopeasti oppi Hellämieliseni sen nappulan painamaan pois päältä. Tylsä lisäominaisuus hänen mielestään. Suunniteltu huonoille ompelijoille. MiNäää tulee myös olemaan innolkas ompeluapulainen (sitten ollessaan tokaluokalla, kun äiti alkaa innoissaan uutukaistaan kunnolla testailemaan). Hänestä oli hurjan mukava (kirkuen selästä käsin) painella niitä punaisia nappuloita. Niitä joista ohjelma ja langan pituus ja langanleveys ja sen sellainen muuttuu vaikka vauhdista. Tarkoissa töissä siis lähes korvaamaton apulainen. Ja sanoinko jo että innokas? Ja äänekäs.

Eli hyvä päivä. Täydellisen loisto.

Hassua muuten, että edellisiltä messuiltamme (aiheena taisi olla piha ja puutarha) matkaamme tarttui heräteostoksena kasvihuone. Tällä kertaa siis ompelukone. Yrittäjä kertoi, että emme ihan heti mene taas messuille. Jonkun vuoden päästä sitten taas.

1248688898_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Loppuun vielä hyvä-vihje kerjuu. Siis te saatte hyvän vihjeen, ja Meemeli kerjää siinä samalla. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Olen etsinyt yli 2 vuotta meille ruokapöytään sopivia tuoleja. Pöytä on massiivinen meksikolaistyylinen huutislöytö. Ollaan jopa harkittu tuolien teettämistä, mutta onneksi olemme tuosta vielä (jostain kumman syystä) pidättäytyneet. Nyt sitten lopulta löysin sen meidän tuolimallin:

http://www.on24.fi/sisustus/p%C3%B6yd%C3%A4t_tuolit/ruokap%C3%B6yd%C3%A4t_tuolit/16867 

Tuo ihanuus korkealla seläkänojalla (ja Syvällä Toivella, että olisi sitten livenä oikean sävyinen pöydän kaveriksi).

Tuolta löytyi sitten samalla selailulla myös Hellämieliselleni sänky:

http://www.on24.fi/sisustus/s%C3%A4ngyt_patjat/lastens%C3%A4ngyt_parvet/15088 

Tuosta olkaa kaikki kynnelle kykenevät ihan hyshys - tulee täytenä yllärinä pienelle eskarilaiselleni.

Kun tuolla ikkunaostostelin, törmäsin heidän kanta-asiakassysteemiinsä ja tarkemmin tutustuttuani hoksasin, että heillä on joku syyskampanja. Syyskampanja perusidea on hommata uusia asiakkaita tilejään kartuttamaan ja siinä sivussa kerätä itselleen alennuseuroja. Heillä siis voi kerryttää omalle alennustilille rahnaa, jota voi sitten käyttää ostaessa aina tietyn prosentin tuotteen hinnasta alennuksena. Rahnaa kertyy joka ostosta 1% bonuksena ja lisäksi kolmen viikon välein kolahtaa automaattisesti 1€ tilille. Liittyessä saa 10€ heti lahjuksena tilille, paitsi että jos liittyy suosittelijan kautta, tuota alennuksiin käytettävää rahnaa humpsahtaakin tilille liittymisen yhteydessä 40€! Nyt syyskampanjan aikana saa lisäksi uudesta asiakkaasta, joka sinun suosituksestasi liittyy heidän kanta-asiakkaakseen 10€.

Olen nyt kerjännyt ja hinkunut meille 120€ ja vielä uupuu 60€, että saataisiin täydet alennukset käytettyä. Olen aivan ihastuneen kiitollinen noista kertyneistä jo, mutta vielä ajattelin tänne laittaa ajatelmaa, josko joku haluaisi tuollaisen alennustilin saada itselleen aikaiseksi? Mikäli teillä on tarvetta huonekaluille (noilla näytti olevan ihan jopa Meemelillekin kelpaavaa kamaa myynnissä) ja haluatte alkaa kartuttaa itsellenne tuota alennustiliä, niin käykää tuolla kirjautumassa kanta-asiakkaaksi:

http://www.on24.fi/info/rekisteroeidy_kanta-asiakkaaksi 

Siihen "ilmoita tässä mahdollinen asiakashankintakoodi"-kohtaa kun laitatte

ERAKITN

saatte te sen 40€ (ja kiitollinen Meemeli 10€).

Eli kumpikin hyötyy. =) Erittäin suuresti kiitän jo etukäteen, jos joku ihanainen haluaa tuollaisen tempauksen tehdä! Itse poistin ruksin siitä kohtaa, jossa pulju tarjoutuu lähettelemään ihanaista asiakaspostia ja toivon, että tuo pätee. Kuulemma (ilmeisestikin noin kolmen viikon välein) pompsahtaa sähköpostiin ilmoitus tilin saldosta, mutta muuta häirintää ei eräälle ystävälleni ole tuolta tullut. Ja ei muista mitään valittamista itse tuotteista tai niiden lähetyksestä, jotenkas Meemeli ainaskin uskaltaa nyt perhettänsä tuolittaa heidän avullaan.