Helsinki nähty taas ja hieno oli edelleen. Nämä pökät piti viedä tulomatkalla meidän maailman södeimmälle pikkuserkulle, mutta koska matkamme viivästyi, niin en ennakkovaroitellut viikkoja aiemmin ja olikin pikkuserkku seurapiirilöimässä. Harmitti. Mutta siis. Meidän maailman södein pikkuserkku alkaa kasvaa M-koostaan yli ja tässä on nyt sitten L-kokoista. Olkoon tuliaisten sijasta nyt vaikkapas myöhäinen 1v. lahjus.

 

******************************

 

Helsingissä harrastin perjantaina shoppailua ja tutustuin Byllyyni lähemmin loisteputkien valaistuksessa peilien kautta suoraan takaapäinkin. Wau. On se Bylly. Meemeli on tiukalla karpilla nyt neljättä päivää. Kilo pois. Toivottavasti Byllystä. Mielikin on vähän selkeämpi ja mahaa ei kipristele koko ajan. Enkä muutes ole tainnut tänään pieraista kertaakaan. Miksihän tämä siirtyminen on lykkääntynyt tänne asti. Oulun seudulla ei ilmeisesti ole tarpeeksi tehokkaita sovituskoppikomplekseja?

 

Nyt syömään kreikkalaisia lihapullia ja herkkutsatsikia ja ah niin ihanaa kreikkalaista salaattia. Tänään olen nähnyt nälkää, kun jääkaapista ei reissun jäljiltä löytynyt muuta syötävää kuin kurkkua ja reikäjuustoa. Huomiseksi toi Yrittäjä kaupasta kunnon syötävää. Ei tartte enää kitua ja jospa byllykin pienenisi vähän tehokkaammin.