Tämmöisen nimittäin tässä joutessani rentoutuessani löysin.

Aku Ankka

Eli nämä rakkaat tekeleeni ovat lopultakin päässeet matkalle eteenpäin.

1228886.jpg

Käykää äkkiä ostamassa toiset pienet pois!! =O Heille oli ihana käyttäjä, mutta hän mokomus otti ja alkoi äitinsä harmiksi oireilla hahtuvasta. =( (toivottavasti ei ole muita allergioita nyt ilmennyt!) Akun ekojen käyttäjien äiti yritti ahkerasti kokeilla aina uudelleen, mutta pienen ipanaisen iho ei kestänyt villaa vaikka miten päin toivottiin. Onneksi kuitenkin merinovilla kelpaa pienen iholle kuitenkin, niin ei ihan tarvinnut villasta vaippamateriaalina luopua. =)

 

Ja omaa elämää.

Yrittäjä sai korttinsa eilen takaisin!!! Uskomattoman ihanaista ja ei-stressaavaa istua taas siinä pelkääjän paikalla. (olen kuitenkin viimeisen kuukauden aikana nimennyt penkit uusiksi) Ja ilokseni huomasin, että meidän auto ei kiihdytellyt etes motarilla yli kasikymppiin peräkärryn kanssa.  Polliisi oli osannut valita sanansa oikein Yrittäjälle. ("seuraavan kerran se on sitten automaattisesti 3kk") 40km/h aluekin on nykyisin ohjeistettu myös noille mestarikuskeille? =O Hieno homma! Kannatti kärsiä kuukausi - nyt ei tartte uikertaa tuosta nopeudesta enää ihan niin usein. Ja silloinkin tun tarvetta ilmenee, riittää lauseen alku: "Oikeesti...?"

Tuo kortin takaisinsaanti tarkoitti myös sitä, että päästiin ajelulle peräkärryn kanssa. Jes. Vietiin yksi kärryllinen roskia (hiljaiseksi veti kuulkaas Meemelin se kaatopaikka - pitää oikeasti vähentää omaa roskan määrää =O), ja sitten haettiin lapsukaisille K-raudasta kiikkukompleksi. Se on nyt kasattu ja kaivettu. Huomenna vielä sementoidaan ja ylihuomenna voi sitten varmaan jo kiikkuakin rohkeimmat. Hellämieliseni on ihan sekaisin jo ajatuksestakin.

Huomenna sitten saa Yrittäjä hakea kärryllisen hepan kakkaa tuosta 400m:n päästä. Yhden kottikärryllisen hän sitä jo minulle kompostiin hakikin, mutta en kehdannut juoksuttaa ryytimaa tarpeisiini. Saa kaasuttaa pakokaasuja nyt sen verran sitten.

Jos muutes sitten saan pakkioksi ei-peukalon-keskellä-kämmentä Yrittäjälle ja roppakaupalla aikaa ja vieläpä vähän hermoja, niin pyöräytän hymyssä suin vaikka kaksi kappaletta villahousuja ihan ilman maksua. Haluaisin pergolan. *unelmoi vielä mummonakin moisesta*

Huomenna yritän saada uutta villistä näytille. (dääm. tulee jäkistäkin illalla. *kuiskaa koska häpeää tunnustaa seuraavansa ainoana urheilulajina maailmassa juurikin mm-jäkistä*)