MiNäällä todennäköisesti. Mutta ensin vähän blogin teemaa. Tämmöiset M+-kokoiset kiraffipöksyttimet lähtee Hello Kittyjen kaveriksi.

Ensin hän vähän kurkistaa...

1836443.jpg

Mutta kun kurkistaa nurkan taakse, niin sieltäpäs...

1836445.jpg

...löytyy koko kiraffi.

1836448.jpg

 

Ja sitten MiNäää ja MiNääään traumat.

Eilen illalla selvisi syykin sille, miksi hän on opetellut puhumaan. Kaikki varmasti kulminoituu lauseessa:

"Ihkä. Otta minulle tutti."  *tylsä ilme (Meemeliltä siis tähän väliin - MiNää oli hyvin päättäväisen ja toiveikkaan näköinen tuon sanoessaan)*

Mutta. Vaikkakin en tunnista oman lapseni suuhun tietenkään noin kornia lausetta, niin totta se oli. Mutta lloppuilta ja varsinkin tämä päivä pelasti olotilani tämän kauhean protestoinnin suhteen. Eilen hän istahti sohvalle Seraffiinan kanssa ja totesi, että tällä on nälkä. Alkoi sitten a n t a u m u k s e l l a kaivaa paitansa helmaa ylös ja telkkaria katsoen siinä sivussa imetti Seraffiinansa. Hetken päästä imetystuokio oli ohi - tai niin luulin. Seraffiina halusi myös toista tisukkaa. Sitten vasta hänet laitettiin vaunuihin ja hyssyteltiin uneen. Hän oli jotenkin niiiiiiiin proo. Niin vain sai vauvansa uneen ilman tuttia!! Nih.

Tänään tuumasin yhdessä välissä Yrittäjälle, että Seraffiina on näköjään siirtynyt kiinteisiin. Hän söi Dublojen lapiolla matosta ruokaa. Hellästi äitinsä sylissä istuen ja ilme oli onnellisen näköinen. Eli oli jo valmis kiinteisiin. Hetken päästä MiNää kipsutteli Seraffiina sylissä meidän luo olkkariin.

Meemeli:"Tulikos Seraffiinalla massu täyteen?"

MiNäää:"Joo. Nyt laitan nukkumaan." *alkoi ottaa vaunuista suojapeitettä pois, kunnes muisti yhtäkkiä...*

MiNäää:"Eikun entin tittiä."

Ja niin he siirtyivät sohvalle tisukalle. Ja molemmat tisut nykäisi taas Seraffiina. Sitten hänen äitinsä peitteli pikkuisensa vaunuihin ja hyssytti uneen.

Toiveet mahdollisista lapsenlapsista nousee koko ajan kohinalla.

Ja kuvia ei valitettavasti ole tarjota näistä tapauksista, koska minä tuijotin niitä varovarovaisesti syrjäsilmällä, koko ajan peläten, että säikytän ihanan leikin loppuun. Onneksi nuo näyt on omassa päässä aika hyvässä tallessa.