Nimittäin taas leskenä täällä (Yrittäjä lähti ylläripyllärinä eilen Tampereelle, josta Helsinkiin ja sieltä Turkuun - huomenna kotiin), mutta tilaussormi Pirtin kehräämölle tai Punatulkkuseen ei ole napsunut?! =O Mutta kun en minä ehdi nykyisin edes nettiin istumaan. Tätäkin pikakirjoita, kun pakko on infota uusista tuotoksista. Eli pienelle L-kokoiselle rinsessalle ehdolle tämmöiset:

1532160.jpg

1532162.jpg

Ovat toiset Pelson hahtuvasta ja siis OIKEESTI EDELLEEN, tuo ON pehmoista. MiNää tuijotti noita kauan ja näin miten sovitti niitä mielessään itselleen. Mutta oppinut on jo tässä matkan varrella (raasu) elämän tosiasioita. Ei siis edes ehdolle laittanut itselleen noita. Mutta olisi huolinut jos olisin tarjonnut.

LISÄTTY: Kai nämä on hyväksytty. Tämmöinen viesti putkahti nimittäin vastaukseksi:

                      "IIIIH, AIVAN MIELETTÖMÄN SUPER LÄÄH IHANAT IIIIK!!!!!!!
 
Ei muuta sanottavaa.
 
Pistähän laskua tulemaan. smile_regular.gif
 
Aivan tosi ihanat!!!!!!! Tosi suloiset!"

Uskotteko jos sanon, että tulin aikasta hyvälle mielelle tuosta viestistä? ;-D

 

Systeri muutes. Siemeniä ON. Just juttelin yksi päivä serkkumme ja kummityttöni kummitätin kanssa, ja hänkin osaa ostaa siemeniä. Meillon sama geeni. Myöskin meillä on sellainen geeni, että ostamme ehken omia istutusinnostuksiamme ajatellen ihan vallan vähän liikaakin siemeniä. Jotenkas niitä taimia ei sitten ihan niin montaa olekaan. Ja ne mitä on, ovat auttamattomasti liian myöhään kylvetty ja liika huonosti hoidettu. Mutta hakemaan saa tulla. Maitopurkkeja matkaan kiitos. Löytyy ainakin vielä puna-, kukka- ja parsakaalia (ajoissa istutettuna, mutta äärettömän huonosti hoidettu), tomaattia ja jalopenoa (kuukauden myöhässä, mutta ilmastonmuutos katsos hei gamoon - kesä jatkuu tarpeeksi pitkään *päätetty*). Ja hirmuinen määrä tuolla olisi sitten siementä jonossa vielä. Tule äkkiä noita kaaleja hakemaan jos haluat. Ne pitäisi koulia viimeistään toissapäivänä ja koulin vain muutaman noista. Loput lentää roskiin. Eli esim. huomenna töitten jälkeen...? Ei mitään kiirettä tietty. Paprikat ja jalopenot näyttää vielä ihan hyviltä taimilta jopa, mutta veikkaan, että näyttävät sitten syksyllä ihan samanmoisilta. Vähän eri värisiltä vain. Myöskin muutes viimevuotisia taimia löytyi parvekkeelta kun lumet suli. Noita saat kanssa jos haluat...?